ANASAYFA   |  BELEDİYE  |  BAŞKAN  |  İLETİŞİM

Kurban Bayramımız Kutlu Olsun

Başkanımız Yavuz BEDİR Kurban Bayramının Şenkayamıza, ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulundu. Mesajında, bayramların toplumsal yaşamda vazgeçilmez önem taşıdığını ifade etti ve şunları kaydetti:
Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Mezbahanemiz basta olmak uzere Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve İlcemize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum’.

BESIKDUZU FINAL DERSHANESI

Tarih: 17.08.2019